Monday, 20 October 2014

mengembara ke sabah part 2


sebelum ini dah cerita perjalanan daripada hari pertama sampai hari ketiga kan.
so kali ini nak sambung lagi .....

Hari keempat

hari ni anak2ku memang excited sangat. maklumlah nak naik bot. (eleh macamlah
tak pernah naik bot).  nak kejutkan bangun tido pun senang.. (kalau lah hari2
macam ni kan senang mama diaorag. tak payah jadi tarzan). perjalanan menaiki
bot mengambil masa lebih kurang 45 minit. bergantung kepada kelajuan bot.
malas nak cerita panjang. tengok aje gambo kat bawah..














hari kelima

hari ni kitaorang jalan2 ke zoo pulak.  keistimewaan zoo ini ada 
pertunjukan burung kakak tua yang aku rasa memang terlatih, orang
 hutan dan jugak... ULAR.. (aaaaa......tergetor2 nampak dia).





dalam ni tak byk pulak gambonya. saya tak ingat save kat mana tah.
 jenuh jugak cari tapi tak jumpa. jadi ini aje yang dapat ditunjukkan



untuk hari keenam part 3 ye... yang itu saya akan cerita perjalanan ke 
negara Brunei pulak.  yang ini memang plan nak singgah masa perjalanan balik

like