Sunday, 9 November 2014

Idea Susun Koleksi Bag Tangan

assalamualaikum semua.........

Siapa di sini suka kumpul beg tangan ? Rasanya tentu ramai yang punya hobi sebegini kan. Tapi dalam masa yang sama, anda perlulah menjaga koleksi anda dengan penjgaan yang betul termasuklah menyusunnya dengan rapi. Jika anda pening dan buntu bagaimana untuk buat koleksi-koleksi beg tangan anda nampak kemas dan teratur, hasil daripada menggoogle saya terjumpa beberapa idea yang ingin dikongsikan. Mana tahu boleh dijadikan inspirasi untuk “menguruskan” lambakan koleksi anda. tapi koleksi beg tangan saya tidaklah sebanyak macam dalam gambar ni. beli pun brand murah2 aje...

susun beg tangan 6

susun beg tangan 5
cara gantung beg tangan macam ni nampak kreatif.. cuma masalah habuk kalau gantung terlalu lama...

susun beg tangan 4
ini pun ok juga. mudah nak cari..

susun beg tangan 2
siapa tahu kat mana nak cari benda ni.  berkenan pulak sebab dapat kurangkan habuk..



susun beg tangan 1
susun macam ini perlukan rak pulak. tapi memang nampak kemas

susun beg tangan 7
yang ini ada dijual online di Lazada RM 19.90. dah lama nak beli tapi kena beli barang lain jugak untuk cukupkan RM100 kalau nak free delivery cost.   pulusnya belum jatuh dari langit lagi.. mmmmm.

sekian...

sumber : disini






like