Friday, 26 May 2017

Puspa Fun Run 2017

assalamualaikum semua

kali ini saya join Puspa Fun Run pula yang dianjurkan oleh  Jabatan Pertahanan Awam Sarawak.  Sebenarnya saya aje yang register, tapi masa larian tu Azim pun join saya jugak..



selfie dulu sebelum start lari...  muka sedikit pucat sebab tak sempat nak make up dan kalut dengan kerenah anak2 pagi tu.



masa lari tu sempatlah saya on aplikasi kat phone.  ini aje lah yang termampu saya buat. siput pun siput lah janji sihat...

 
seperti biasa, akan dapat medal kepada yang berjaya menghabiskan larian tersebut.  so bertambahlah koleksi medal larian saya...

sekian. wassalam

like